Hyundai i40 automobil sajma

Bez autora
Oct 09 2011

Hyundai i40, novi predstavnik u D segmentu korejskog proizvođača, je od strane novinarskog žirija proglašen za "Automobil sajma u Budvi 2011". U kategoriji najatraktivniji model žiri je za pobjednika proglasio Suzuki Kizashi Sport koji se nalazi na štandu "Prokoma", a najekskluzivniji model je Mercedes CL63 AMG. Nagradu za "Ekološko vozilo" dobio je Lexus CT200h, a za SUV vozilo sajma je proglašen Ssangyong Korando. Gradski auto sajma je Chevrolet Spark, a Supersportski automobil je Nissan 370Z. Žiri je odlučio da dodijeli i posebna priznanja za doprinos povećanju bezbjednosti u saobraćaju firmi Marinković - Hofmann iz Velike Moštanice, kao i priznanje za doprinos unapređenju ekološke svijesti firmi Efel Motors d.o.o. iz Podgorice za auto-bateriju sa start-stop tehnologijom - VARTA.

Hyundai i40 automobil sajmaHyundai i40, novi predstavnik u D segmentu korejskog proizvođača, je od strane novinarskog žirija proglašen za "Automobil sajma u Budvi 2011".

U kategoriji najatraktivniji model žiri je za pobjednika proglasio Suzuki Kizashi Sport koji se nalazi na štandu "Prokoma", a najekskluzivniji model je Mercedes CL63 AMG.

Nagradu za "Ekološko vozilo" dobio je Lexus CT200h, a za SUV vozilo sajma je proglašen Ssangyong Korando.

Gradski auto sajma je Chevrolet Spark, a Supersportski automobil je Nissan 370Z.

Žiri je odlučio da dodijeli i posebna priznanja za doprinos povećanju bezbjednosti u saobraćaju firmi Marinković - Hofmann iz Velike Moštanice, kao i priznanje za doprinos unapređenju ekološke svijesti firmi Efel Motors d.o.o. iz Podgorice za auto-bateriju sa start-stop tehnologijom - VARTA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik